POOD

KAITSE INGEL MÄEKRISTALL

Inglid on sõnumitoojad kõrgematest sfääridest, valmis andma meile emotsionaalset kindlustunnet ja vaimset juhatust. Mäekristiallist käsitööna valmsitatud inglid aitavad meil luua ühenduse oma kaitseingliga, kes valvab ja kaitseb meid kõiges, mida me palume. Igal inglil on oma ainulaadne muster ja värv. Mäekristall on üks võimsamaid kristalle kristallide maailmas. Ta on võimas tervendaaja nii vaimsel kui füüsilisel tasandil. Esita oma väeehtele taotlus, mida sa soovid koos temaga oma elus muuta ja saavutada. Mäekristall toob sinu ellu tervenduse, vaimse arengu, elujõu, energia, tasakaalu ja ühendab sind sinu isikliku väega.

EAN: 8719172837148

Mäekristall

Suurus: 3,5cm

Kaal: 20g

Mäekristall on tuntud kui “meistertervendaja” ja seda saab programmeerida ja kasutada mis tahes seisundi jaoks. Anna oma kristallile taotlus, mida sa tahaksid, et kristall sinu heaks teeks. Mäekristall on universaalne ja talle võib ükskõik millise ülesande anda. Mäekristall hakkab tavaliselt lummama neid inimesi, kes vajavad oma elus nö suurpuhastust suhetes, tervises, kehakaalus.

See on ideaalne kristall mediteerimiseks ja vaimse teadlikkuse tugevdamiseks ning äärmiselt võimas tervendav tööriist ja energiavõimendi. Mäekristall harmoniseerib kõiki seitset tšakrat ning tasakaalustab, joondab ja puhastab aurat. Nimelt ta tasakaalustab kõike, mis tema ümber tasakaalustamist vajab.

Mäekristall puhastab sinu ja sinu kodu energiad. Aseta ta kodus ruumi, kus sa viibid kõige rohkem ning mäekristall asub hingega seda ruumi negatiivsest energiast puhastama ja hoiab selle sinust eemal. Kui sul on mäekristall kodus, on oluline, et sa ruumist negatiivse energia viirukite, palo santo puu pirru, rituaaltõrviku või eeterlike õlidega toast välja viiksid.

Mäekristall on suurepärane kristallialtari kivi. Ta sobib kõikide teiste kividega kokku ega muuda nende energiat. Ta tugevndab kodu Feng Shui energiaid. Eriti võimas on tema energia kasvava kuu ajal.

Kuna mäekristall on universaalne tervendaja, siis töötab ta kõikide tervisemuredega.

Iga kristall on moodustunud miljonite aastate jooksul ja seetõttu on iga kivi omanäoline. See tähendab ka seda, et iga meie müüdav kristall on täiesti ainulaadne ja võib seetõttu veidi erineda piltidel olevast.

Mäekristalli on kõige parem puhastada heliga, näiteks tingshadega.

Mäekristalli laadimiseks aseta ta geoodile. 

Mäekristall on lõvi, neitsi, kaksikud ja jäära tähtkujus sündinute õnnekivi. 

 

Bränd

KAITSE INGEL MÄEKRISTALL

Inglid on sõnumitoojad kõrgematest sfääridest, valmis andma meile emotsionaalset kindlustunnet ja vaimset juhatust. Mäekristiallist käsitööna valmsitatud inglid aitavad meil luua ühenduse oma kaitseingliga, kes valvab ja kaitseb meid kõiges, mida me palume. Mäekristall on universaalne tervendaja ja kui sa annad talle ülesande Sind kaitsta inglite energiaga, siis võtab ta selle ülesande endale südameasjaks.

EAN: 8719172837148

Mäekristall

Suurus: 3,5cm

Kaal: 20g

 

13.50 sis. KM

3 laos

TIHTI OSTETAKSE KOOS:

KAITSE INGEL MÄEKRISTALL + MALA MÄEKRISTALL KÄEKETT
: 25.49